Cu ce probleme s-a confruntat o femeie căruia i-a murit fetița, iar la scurt timp, băiețelul a primit un diagnostic crunt: cancer

Drama cumplită prin care a trecut o femeie: „Fetița mea a murit și băiețelul meu a fost diagnosticat cu cancer”.

Drama cumplită prin care a trecut o femeie

Maja Arnold este o femeie din SUA, care a ales să împărtășească lumii întregi drama prin care a trecut. După ce a pierdut un copil, celălalt a primit un diagnostic crunt: cancer.

În 2007, Maja Arnold a născut, cu ajutorul fertilizării in vitro, gemeni: un băiat și o fată. Femeia a născut prematur. Aceasta a fost nevoită ca din luna a șasea a sarcinii să stea în spital până la nașterea gemenilor. Ulterior, bebelușii au stat timp de două săptămâni în incubator.

La scurt timp de la momentul în care i-a adus acasă au început problemele. Într-o seară din luna octombrie, soțul femeii, Matt, a observat că fetița nu mai respiră. Medicii nu au mai putut-o ajuta pe micuța Isabella, așa că a fost constat decesul fetiței. Cauza  este „sindromul morții subite”, des întâlnit la bebelușii mai mici de un an.

După moartea fetiței, tinerii părinți au decis că vor încerca să aibă alt copil. Medicii au avertizat-o pe mamă că există riscuri și că va avea nevoie de fertilizare in vitro. La aproximativ doi ani de la moartea Isabellei, a venit pe lume Ella.

Drama cumplită prin care a trecut o femeie. I-a murit fetița, iar băiețelul a fost diagnosticat cu cancer
pexels.com

În 2010, femeia naște un băiețel, pe Lukas, care va fi diagnosticat cu cancer în faza a III-a. Într-o zi, observă o umflătură pe abdomenul bebelușului, așa că își anunță imediat medicul pediatru. Copilul avea o tumoare la rinichi. Bebelușul a suferit o operație de aproximativ 9 ore, iar apoi au urmat perioade de chimioterapie și radioterapie. Se pare că micuțul este un luptător. La scurt timp, tratamentul a început să își facă efectul.

Cei doi soți au mărturisit că au simțit cum grijirile îi copleșesc. Pierderea Isabellei și apoi diagnosticarea lui Lukas cu cancer au fost momente foarte dificile pentru tânăra familie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.