Raul Popa a trăit clipe îngrozitoare. Care este acum starea ispitei de la Insula Iubirii?

Raul Popa este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, mai ales de când acesta a avut rolul de ispită masculină în cadrul emisiunii „Insula iubirii”. Puțini știu drama prin care acesta a trecut. Când credea că este fericit și împlinit, mama sa i-a murit în brațe. Deși evenimentul i-a devastat inima, Raul Popa a ales să o ia de la zero și să se transforme, să devină un cu totul alt om.

Raul Popa impresionează publicul cu această poveste emoționantă de viață, deoarece mama sa a decedat chiar în brațele sale. Momentul morții mamei sale l-a marcat profund pentru tot restul vieții. Din acea clipă, ispita de la „Insula iubirii” prețuiește orice timp alături de persoanele dragi sufletului său.

Dramă cumplită pentru cea mai matură ispită de la „Insula Iubirii”. A privit neputincios cum îi moare mama în brațe
Cancan

Cartea care i-a salvat viața lui Raul Popa

„Am greșit pe parcursul vieții de multe ori. Am greșit față de mulți oameni, apropiați, familie, prieteni sau străini. Față de unii încă mai am datorii, iar ele se vor întoarce înzecit. Dar, așa am învățat. Despre mine, despre alții, despre viață. Așa am învățat, pentru că, așa cum spune cartea, cuvintele te ajută să înțelegi, dar experiența este cea care te face să știi cu adevărat. Nu am obișnuit niciodată să vorbesc în mediul online ca și cum aș fi cel care se adresează mulțimii. Eu sunt un profesor de Educație Fizică care, într-o zi, și-a dorit altceva.

[…]

Această carte a apărut în viața mea imediat după ce mama mea a murit în mâinile mele după o lungă suferință. Atunci am spus: Doamne, vreau înțelepciune! Nimic altceva. Insula iubirii m-a ajutat să înțeleg, dar, mai ales, să trăiesc experiența mai multor lucruri. Să mă descopăr, să trăiesc, să înțeleg, să râd și chiar să plâng de bucurie. Dar, mai mult și mai mult, m-a ajutat să înțeleg cu adevărat ce înseamnă respectul, iubirea față de aproapele, cum spune învățătorul. Și cel mai mult și mai mult, să înțeleg că totul se rezumă la răspunsul pe care-l dau aceleiași întrebări. Ce ar face dragostea acum”, a scris Raul Popa pe Instagram. Ceea ce a declarat se regăsește în cartea sa intitulată „Conversații cu Dumnezeu”.

Raul Popa a fost doborât de durere. A trecut printr-o dramă fără margini și asta l-a schimbat în alt om. Și-a dorit înțelepciune și iată că…a reușit să înțeleagă că viața trebuie trăită din plin.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.