Sebastian Dobrincu i s-a alăturat lui Codin Maticiuc în campania „Spitale publice din bani privați”.

Sebastian Dobrincu este unul dintre tinerii care și-a investit tot timpul în dezvoltarea sa. Aceasta a preferat să nu bată mingea în fața blocului cu cei de vârsta lui, ci să stea să studieze. Acele momente de „sacrificiu” au meritat din plin, pentru că, în prezent, trăiește cea mai bună etapă din viața lui.

Sebastian Dobrincu este un exemplu pentru toți cei care îl urmăresc și nu numai. De-a lungul timpului, antreprenorul a dat mereu lecții importante de viață celor care au vrut să-l asculte. Iubitul Ioanei Ignat este un nume de referință în antreprenoriatul din România și nu numai. Munca lui a fost apreciată și peste hotare, iar Selena Gomez și Justin Bieber se numără printre clienții lui.

De ani buni, Sebastian Dobrincu a venit în țară pentru a petrece mai mult timp alături de familie și de cei dragi. Afaceristul a investit sume uriașe în business-urile sale și, așa cum era de așteptat, toate sunt profitabile. Însă, nu doar ambiția și focusul spre reușită îl motivează, ci și gândul de a face fapte bune și de a fi implicat în acțiuni caritabile.

Drama care îl motivează pe Sebastian Dobrincu să investească în sectorul medical
Facebook

Sebastian Dobrincu se ține de cuvânt

Încă dinainte de a pleca la „Survivor”, acesta a declarat că, în cazul în care ar câștiga, ar dona toți banii. Ba mai mult, ar dona suma, pentru ca prietenul lui, Codin Maticiuc să-i folosească în scopul stabilit de Fundația Metropolis. Din păcate, Dobrincu a ieșit mult prea devreme din cursă și nu a mai apucat să lupte pentru marele premiu. Însă, nu a renunțat la ideea sa.

În continuare, aceasta va fi un partener de încredere pentru Codin Maticiuc, mai ales că are o motivație puternică în spate. Nu multă lume știe, însă, în urmă cu câțiva ani, bunica lui Sebastian a murit de cancer. Mai exact, din cauza lipsurilor pe care le-a întâlnit în spitale.

„Nu sunt fanul poveștilor lacrimogene, așa că vizavi de motivația mea pot spune doar că bunica mea a murit de cancer la Spitalul Fundeni, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Aveam 14 ani și, fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani să o duc la un spital din afara țării, unde să poată fi tratată.

Am reușit într-un final să îmi permit financiar, însă prea târziu pentru a o salva. Moartea bunicii mele mă motivează să ajut cum pot la salvarea acestor oameni lipsiți de ajutor”, a spus Sebastian pentru viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.