Reclamă
Reclamă

Drake a folosit adesea divorțul părinților săi, precum și problemele cu alcoolul pe care tatăl său le are ca un motiv pentru muzica sa, exprimând astfel traumele prin care a trecut când era doar un copil.

Recent, tatăl lui a declarat în cadrul unui interviu că Drake se folosește de problemele din familia lor doar pentru a se face cunoscut și a vinde mai mult.

Datortă zvonurilor care au apărut recent despre tatăl lui Drake, conform cărora ar fi fost un părinte abuziv, el a povestit că are o relație apropiată cu fiul său. De asemenea, tatăl lui a adaugat că a purtat o discuție cu Drake legată de acest subiect, iar vedeta i-a răspuns că prin acest mod va reuși să vândă mai mult.

Reclamă

Ca răspuns la aceste acuzații, cântărețul a ținut să nege totul, asigurându-și fanii că tot ceea ce scrie vine din suflet și este creat și interpretat cu pasiune.

El a afirmat: „M-am trezit atât de rănit. Tatăl meu este dispusă să spună orice, oricui este dispus să îl asculte. Este trist când familiile ajung în punctul acesta, dar ce ne rămâne de făcut? Acestea sunt persoanele cu care trebuie să trăim.”

De asemenea, el a adăugat că tot ceea ce a spus despre familia sa prin intermediul muzicii este în totalitate adevărat, chiar dacă este un lucru greu de acceptat pentru ei.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro