Dragostea este prezentă în viețile oamenilor sub diferite forme și de cele mai multe ori apare atunci când ne așteptăm mai puțin. Tocmai de aceea, s-a stabilit care sunt cei trei nativi care se bucură de dragostea celor din jur.

Balanță

Nativii acestei zodii nu duc niciodată lipsa de dragoste. Aceștia au fost înzestrați de la mama natură cu un farmec aparte. Reușesc întotdeauna să se facă plăcuți celor din jur și tocmai de aceea sunt întotdeauna înconjurați de persoane care îi iubesc. Pentru nativii Balanță cucerirea nu necesită un efort prea mare. Aceștia impresionează persoana de sex opus prin simpla lor prezență.

Dragostea apare pentru următoarele zodii când nu se așteaptă

Săgetător

Săgetătorii se încadrează în lista celor mai atrăgătoare persoanele. Datorită felului lor uimitor de a fi, aceștia pot cuceri pe cineva în doar 10 minute. Mare lor defect este că sunt în majoritatea timpului adepți ai aventurii și riscă să piardă dragostea celorlalți. Aspectul nu este totuși un punct forte pentru săgetători. Aceștia pun preț pe intelect și pe dorințele de viitor ale partenerilor.

Vărsător

Vărsătorii văd dragostea ca pe ceva absolut divin. Vor încerca întotdeauna să fie pe placul partenerului și să îi ofere acestuia cât mai multe momente minunate. Sunt faimoși pentru firea lor altruistă și pentru romantismul uneori prea exagerat de care dau dovadă. Vărsătorii pot fi uneori foarte încăpățânați, dar succesul lor pe plan emoțional se datorează fix acestui lucru. Ei nu vor renunța să își găsească sufletul pereche, chiar dacă în trecut au avut parte numai de dezamăgiri.