Vedeta a apelat la schimbări majore pentru sănătatea sa

Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți jurnaliști de la noi din țară. Omul de televiziune este recunoscut pentru emisiunea „Starea Nației” de la Prima TV. Ceea ce puțini știu despre el este faptul că s-a confruntat ani de zile cu patima alcoolului. Vedeta a renunțat la licorile bahice pentru sănătatea sa.

Jurnalistul nu mai consumă alcool

În podcastul „La Măruță”, omul de televiziune a mărturisit că a avut probleme cu greutatea, atunci a fost și momentul în care a pus punct alcoolului. A prioritizat sănătatea și a renunțat la consumul de băuturi. Vedeta a încercat inițial să bea doar în weekend, însă și-a dat seama că schimbarea nu va veni prea curând dacă nu va lua măsuri mai drastice.

Astfel că, odată cu stoparea consumului de alcool, jurnalistul a apelat și la un regim alimentar pentru a ajunge la greutatea ideală. A renunțat astfel la diverse alimente care nu aduceau decât un aport de grăsime și a înlocuit produsele nesănătoase cu cele care au beneficii asupra organismului.

Întrebat ce alimente nocive ar scoate din dieta oricărui om, Dragoș Pătraru nu a stat nicio secundă pe gânduri. Astfel, a susținut că zahărul, produsele procesate, făina albă, orezul alb și patiseriile se numără printre cele mai toxice.

Dragoș Pătraru, dependent de alcool! Jurnalistul s-a confruntat cu patima băuturii, ani la rând
Arhivă presă

„Eu am renunțat la carne de trei ani. Mănânc pește, din când în când, nici nu credeam că pot să mă simt atât de bine. Mie îmi plăcea carnea, dar după analize, eu sunt mult mai bine acum. Pe termen lung, carnea este toxică”, a declarat Dragoș Pătraru, în platoul emisiunii online moderate de Cătălin Măruță.

Omul de televiziune a reușit să slăbească nu mai puțin de 33 de kilograme. După decizia radicală pe care a luat-o, a reușit să se ocupe îndeaproape de sănătatea sa. S-a apucat de sport și a început să mănânce regulat și să ofere o atenție deosebită meselor zilnice.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii