BRomania și Codin Maticiuc pleacă în turneu de promovare pentru a lansa cea mai recentă producție a lor, „Miami Bici 2”. După succesul obținut cu filmul „Teambuilding”, cei doi speră să repete performanța și să cucerească și mai mulți spectatori. Cu toate acestea, actorul Dragoș Bucur are o părere diferită și consideră că filmele produse de BRomania lasă de dorit din punct de vedere calitativ.

În ultimii ani, Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul de BRomania, a reușit să aducă un nou suflu în cinematografia românească prin filmele sale. Cu peste un milion de spectatori și un profit considerabil obținut de la producțiile sale, BRomania și-a câștigat un loc important în industria filmului. Ultima sa creație, „Miami Bici 2”, realizată în America, a reușit să obțină cifre impresionante încă de la lansare.

Codin Maticiuc, partenerul de afaceri al lui BRomania în acest proiect, a anunțat recent că filmul „Miami Bici 2”, în care joacă și actorul Danny Trejo, a depășit recordurile de audiență în prima săptămână de la lansare, înregistrând peste 198.324 de spectatori și încasări generale de un milion de euro.

Această performanță a reușit să depășească producțiile anterioare ale lui BRomania, cum ar fi „Teambuilding” și „Miami Bici 1”. Cu toate acestea, opiniile cu privire la calitatea acestor filme sunt extrem de împărțite.

Dragoș Bucur critică calitatea filmului „Teambuilding”

Unul dintre criticii producțiilor lui BRomania este actorul și producătorul de film Dragoș Bucur. Invitat la un podcast moderat de Cătălin Măruță, acesta și-a exprimat dezamăgirea față de filmul „Teambuilding” al lui BRomania.

Chiar dacă recunoaște succesul comercial obținut de acesta și numărul mare de spectatori aduși în cinematografe, Bucur consideră că filmul nu atinge standardele de calitate ale industriei cinematografice.

Dragoș Bucur, dă de pământ cu filmele lui Matei Dima și Codin Maticiuc: Nu se încadrează la categoria film ce fac ei! PRO TV

„Nu vorbim de gusturi personale aici, ci de calitatea filmului în sine, iar în acest caz, discuția poate fi închisă după 10 secunde”, a afirmat Bucur.

Aceasta nu înseamnă că filmul nu a fost pe placul său, ci că nu îl consideră un produs cinematografic de calitate.

Mihai Trăistariu critică prezența vloggerilor în filme

Un alt critic al producțiilor lui BRomania și al cinematografiei românești în general este artistul Mihai Trăistariu. Absolvent al unei facultăți de actorie, Trăistariu consideră că utilizarea vloggerilor și a influencerilor în filmele românești prezintă o problemă serioasă. Potrivit lui, acești actori de umplutură nu au talentul necesar și doar învață câteva replici pe de rost. El susține că aceasta nu este o practică corectă și că nu se poate obține un film de calitate în acest mod.

Cu o investiție de două milioane de euro, „Miami Bici 2” devine cel mai scump film independent realizat vreodată în România.