Liviu Dragnea a pierdut astăzi lupta împotriva magistraţilor! Instanța a respins în totalitate  contestația depusă de Dragnea în care cerea eliberarea. Acesta rămâne cu condamnarea de 3 ani şi 6 luni cu executare în urma vinovăţiei aduse în dosarul Angajărilor Fictive de la Direcția Copilului Teleorman.

Reclamă

El a fost dus azi la instanță, încătușat.

Dragnea a menţionat că a depus contestaţia deoarece instanța nu a fost compusă potrivit legii, însă magistraţii au anulat contestaţia.

Reclamă

Avocatul său a vorbit după hotărârea instanţei despre situaţia actuală a lui Liviu Dragnea.

„S-a pus în discuție admisibilitatea în principiu a contestației în anulare formulate de noi. Este o etapă premergătoare, obligatoriu prevăzută de codul de procedură penală. Am susținut toate aspectele și elementele pe care le considerăm a fi legale și sperăm să se admită contestația în anulare, în principiu. Am cerut și suspendarea, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Textul de lege este sec, spune doar că un complet de judecată poate dispune și suspendarea hotărârii care este atacată cu contestația în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea s-a întors la penitenciarul Rahova, iar avocaţii şi consilierii săi vor lupta în continuare pentru libertatea acestuia, Dragnea considerând şi astăzi că este nevinovat.