Se pare că ducesa Meghan Markle a uitat de titlul regal și se bucură de momente inedite. Momente care ar fi fost interzise de apartenența la Casa Regală Britanică. Invitată de Ellen DeGeneres la emisiunea prezentată de aceasta, Meghan Markle a fost ținta unor farse puse la cale de prezentatoare. 

Meghan Markle, un interviu cel puțin neașteptat

După ce a părăsit Casa Regală Britanică, împreună cu prințul Harry și cei doi copii, Meghan Markle se simte liberă. Liberă pentru a da curs unor provocări mai puțin așteptate de fanii ducesei. În cadrul interviului acordat lui Ellen DeGeneres, Meghan Markle a vorbit despre viața de familie dar și despre cât de împlinită se simte după ce nu mai face parte din Familia Regală.

Ducesa a mărturisit că are ceva probleme cu micuța Lilibet, fiica acesteia, din cauza durerilor provocate de erupția dentară a acesteia. Meghan Markle a susținut că ar încerca orice metodă, chiar și tequila, pentru a-i calma durerile fiicei sale.

Dovada că titlul regal a rămas doar o amintire pentru Meghan Markle. Ce a făcut fosta ducesă de Sussex, în plină stradă
Sursa foto: Captură Youtube

Meghan Markle, ținta farselor marca Ellen Show

După a făcut câteva dezvăluiri despre viața de familie și problemele cu care se confruntă, Meghan Markle a fost ținta farselor puse la cale de prezentatoarea emisiunii, Ellen DeGeneras. Aceasta a provocat-o pe Ducesă să bea lapte din biberonul fiicei sale. Mai mult, să facă genuflexiuni pe trotuar, să mânânce ca o veveriță! Dar și să probeze o bentiță cu urechi de pisică.

Meghan Markle a văzut o tarabă, iar acesta nu s-a obținut din a se comporta diferit pentru o Ducesă. Ba mai mult, aceasta a făcut și câteva afirmații, care în opinia internauților, nu ar fi demne de titlul regal pe care îl are:

„Las-o pe mami să guste”, a fost reacția Ducesei după ce a văzut taraba, conform presei internaționale.

În acel moment, vânzătorul i-a oferit un chips picant! Iar ducesa nemulțumită de ce îi fusese oferit, alege și ceva mai iute. Ulterior, Meghan Markle scoate din geantă biberonul fiicei sale și începe să bea lapte în văzul tuturor. Imaginile au devenit virale, iar ducesa a fost taxată pentru atitudinea avută.