Cu toții știm că în popor se spune că mamele de băieți sunt mai răutăcioase și au o relație mai delicată cu viitoarele nurori. Ei bine, acest lucru pare să fie mai degrabă regula, dar există și excepții. Așa se poate spune și despre felul în care se înțelege o tânăra cu mama fostului său iubit. 

Femeia o consideră pe fosta iubită a fiului său ca propriul copil

Dacă până acum vă suna cunoscut scenariul în care o tânăra are o relație mai dificilă cu soacra, ce urmează să citiți pare desprins mai degrabă dintr-un basm.

De curând, o tânără le-a povestit internauților că s-a despărțit de iubitul său. Dacă cu acesta nu s-a înțeles, nu același lucru se poate spune și despre fosta soacră, care pare că se comportă ca o mamă. Surprinzător, nu-i așa?

( CITEȘTE ȘI: Ai probleme cu mama partenerului tău? Iată care sunt semnele că soacra se bagă prea mult în relația voastră )

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

@cristinaachim I love her❤️ #fyp #foryou ♬ original sound – Tik Toker

După ce a făcut aceste mărturisiri, tânăra a atașat și câteva mesaje primite de la mama fostului său iubit. Unul dintre ele i-a impresionat pe internauți. Mai exact, este vorba despre o ieșire în oraș sau de a se vizita una pe alta, unde mai pui că femeia povestea într-unul dintre mesaje că pregătește savarine, prăjiturile preferate ale tinerei.

Nu numai că femeia este extrem de apropiată de fosta iubită a fiului său, ci se comportă ca o mamă. Într-un alt mesaj, aceasta o încurajează pe tânără și chiar îi dă unele sfaturi.

Un astfel de videoclip nu avea cum să rămână neobservat. Mulți internauți, în special femei, au luat cu asalt secțiunea de comentarii, mărturisind că apreciază atitudinea femeii și că rare sunt astfel de cazuri în care fosta soacră să păstreze relația cu una dintre fostele iubite ale fiului său.