Andra și Mihai Petre au rămas prieteni, după ce acesta a plecat de la emisiunea „Românii au talent”. Se pare că Mihai și Elwira Petre sunt protagoniștii videoclipului din piesa pe care Andra o va lansa, iar marele anunț a fost făcut chiar de către cântăreață.

Vestea a fost dată chiar de vedetă, pe contul său de social media. Andra a postat câteva fotografii cu ea și cuplul Mihai și Elwira Petre. Mesajul însoțit a fost unul emoționant. Pe această cale, Andra a mai anunțat că va lansa săptămâna viitoare un nou clip, iar protagoniști vor fi cei doi.

„Un cuplu care comunică pe scenă, în pași de dans, dar și în viața de zi cu zi, dincolo de cuvinte: Elwira și Mihai Petre. ❤️ Ei sunt protagoniștii videoclipului pe care îl voi lansa saptamana asta! Abia aștept! ❤️” a scris Andra pe Instagram

Mihai și Elwira Petre, protagoniștii videoclipului pe care Andra îl va lansa

Sunt un cuplu puternic din showbiz-ul românesc, iar Andra a transpus iubirea dintre ei în clipul video care va apărea într-o săptămână. Soția prezentatorului a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii, prin care anunță noul proiect la care lucrează.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Mihai Petre: „Ea mereu aduce dulciurile”

Mihai Petre a fost unul dintre jurații de la emisiunea de pe ProTv, „Românii au talent”. A petrecut foarte mult timp pe platourile de filmare, alături de colegii săi. Într-un interviu oferit,  dansatorul a spus  poftele culinare pe care colegii săi le au. Se pare că soția lui Cătălin Măruță iubește dulciurile, dar le oferă și colegilor săi.

„Noi comandăm în cabine și deseori ne întâlnim să gustăm unii de la alții. Eu sunt în cabină cu Andi și, dacă vrem ceva mai greu, mergem la Pavel și Smiley. Florin, de obicei, mănâncă tradițional. Andra… e o drăguță! Ea mereu aduce dulciurile. Când ceva nu a mers bine la un număr, ea scoate rapid o ciocolată.”, spunea Mihai Petre, potrivit libertatea.ro