Oamenii cu inima bună vor exista mereu, indiferent de cât de grele sunt vremurile. Cele mai sincere inimi sunt cele care oferă, deși nu au prea mult. Și dacă din puținul lor pot să îi facă pe ceilalți fericiți, pentru ei este suficient. Așa este și în cazul de față. Acest domn, un om simplu dar cu un suflet mare, aduce o pată de culoarea în viața copiilor bolnavi, micuților care își trăiesc zilele într-un pat de spital, luptând să își salveze viața, chiar și cu ultimele puteri. 

O fotografie postată pe rețelele de socializare a devenit virală. Fotografia cu un om care umple un coș de cumpărături cu ursuleți de pluș, dar și povestea din spatele acesteia au înmuiat inimile multora dintre noi. Dovada că empatia și bunătatea nu sunt încă pe sfârșite. Omenirea mai are o șansă de a face să fie mai bine.

Acest om merită să fie făcut cunoscut!

„Acest bărbat cu un cărucior plin cu jucării de pluș, a fost întrebat de casier de ce a cumpărat atât de multe și ce va face?
Un pic jenat, el răspunde că pe parcursul anului, atunci când are niște bani în plus, cumpără jucării și le pune deoparte ..
Apoi se îmbracă ca Moș Crăciun și merge pe coridoarele spitalelor de copii și le oferă celor mici.
Acest om merită să fie făcut cunoscut!” se arată în mesajul care a devenit viral în social media.

Dovada că omenirea mai are, totuși, o speranță. Ce a făcut un bărbat cu un cărucior plin cu jucării, când a fost întrebat de ce a cumpărat atât de multe. FOTO

Îngeri pe pământ

Ei sunt oamenii de care avem nevoie și, pe care, Dumnezeu i-a trimis aici, pe pământ, pentru a mai șterge din durere. Durerea unui copil este durerea unui om mare. Sărbătorile de iarnă sunt așteptate atât de cei mici, cât și de cei mari. Din păcate însă, nu sunt la fel de frumoase pentru toți. În timp ce restul copiilor sunt alături de părinți și se bucură de micile bucurii și cadouri de sărbători, în saloanele de pediatrie din spitale, paturile sunt pline de copii cu fețe triste și îndurerate, care parcă stau și se întreabă de ce trec prin boli și durere, fiind atât de micuți.

Micii îngeri cu aripi frânte și bolnave se agață mereu de o rază de speranță. Orice gest, oricât de mic ar fi, le bucură inima. Să oferi nu te costă nimic. Nu mult, sau cât au oferit alții, ci puțin din puținul pe care îl ai tu. Lucrurile se devalorizează cu timpul, dar amintirea rămâne cel mai frumos cadou. Cel mai mare dar este acela de a însenina ziua unui copil care se luptă cu boala. Nu îi uita nici pe cei din jurul tău, care trec prin momente grele. Fă-i să zâmbească, e gratis!