Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a purtat un accesoriu destul de ieftin la o întâlnire din cadrul Muzeului Foundling din Londra. Aceasta a stârnit mii de uimiri în rândul fanilor. Deși în majoritatea timpului, aceasta are apariții încântătoare, de data aceasta prezența feminină internațională nu a ezitat să-și arate modestia. 

Frumoasa ducesă a purtat o pereche de cercei în valoare de doar 40 de lei și i-a asortat foarte bine cu ținuta aleasă.

Ce ținută a purtat soția prințului William la întâlnirea oficială din Londra

Catherine, Ducesa de Cambridge, cunoscută popular sub numele „Kate”, a purtat o ținută extrem de lejeră. Outfit-ul ei a fost compus dintr-o maletă neagră la care a adăugat un palton bleumarin și o pereche de pantaloni negri evazați. În plus, aceasta și-a accesorizat pantalonii cu o curea de aceeași nuanță.

Ceea ce a uimit o întreagă lume a fost faptul că ținuta femeii a fost completată de o pereche de cercei în valoare de 7 lire, adică 40 de lei. Semn că soția prințului William poate fi și modestă. De asemenea, aceasta a preferat o coafură lejeră și și-a făcut apariția cu părul desprins și ușor ondulat.

Dovada că nici la casa regală nu există prea multe fițe. Cum a ajuns Kate Middleton să poarte un accesoriu de numai 40 de lei
profimediaimages.ro

Kate, apreciată pentru personalitatea empatică și modestă

Kate a participat la întâlnirea oficială din cadrul muzeului dedicat primei organizaţii de caritate din Marea Britanie. Organizația este dedicată pentru copiii ai căror mame nu se pot ocupa de creșterea lor. De altfel, în urmă cu câteva luni, aceasta  a participat la un curs de la un liceu din Londra. Oriunde, ducesa atrage toate privirile și lasă în urmă impresii pozitive prin atitudinea sa caracteristică și prin limbajul său adaptiv.

Directorul liceului a lăudat-o pe aceasta și a fost extrem de încântat de faptul că ducesa s-a comportat cu elevii în așa fel încât să nu le stârnească teamă sau prea mari emoții. Se pare că frumoasa doamnă de Cambridge încearcă să fie un om simplu și să converseze cu toată lumea.