Vestea o să vină ca un șoc pentru fanii celor două vedete

Se pare că Like Creața și Ruxi nu au încheiat doar colaborarea, ci și prietenia.

Ruxi tocmai a câștigat cea mai nouă ediție a concursului “Bravo! Ai stil!”, iar noi, cei de la Substanțial.ro am observat un lucru neașteptat. Deși concurenta a primit foarte multe mesaje de încurajare și mai apoi de felicitări, din partea multor vedete, Like Creața nu s-a numărat printre ele!

Au încheiat orice fel de relație

Dovada că Like Creața a uitat-o complet pe Ruxi. Ce a remarcat substantial.ro, în urma participării brunetei la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Instagram

Imediat după câștigarea concursului, Ruxi a primit sute de comentarii de susținere. Inclusiv vedetele s-au înghesuit să o felicite pe concurentă. Printre aceștia s-au numărat și : Ramona Olaru, Andrei Ciobanu și Cucu. Dar Creața nu a fost de găsit.

Nu se știe de ce cele două nu mai sunt prietene, sau cum de s-a ajuns până aici. Este un lucru surprinzător în mod special pentru fanii care le-au urmărit pe Ruxi și Creața încă de când lucrau împreună.

Postau clipuri amuzante în fiecare zi, iar acum se pare că nu mai vor să audă una de alta. Atunci când trupa a plecat pe drumuri diferite, Ruxi le-a povestit fanilor de ce s-a întâmplat acest lucru.

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat.

Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei. Creața a rămas cu pagina de Facebook și Instagram, o găsiți acolo, urmăriți-o.

Probabil că o să se numească LikeCreața. Eu am rămas cu canalul de YouTube, pe mine mă găsiți pe YouTube. Probabil o să se numească LikeRuxy.”, povestea Ruxi Opulenta la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Creața au încheiat colaborarea.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.