Mai sunt doar câteva zile până când vara începe oficial, însă Anamaria Prodan a dat startul fotografiilor de la piscină și într-un mare fel. De această dată, impresara a făcut senzație pe Instagram. Vedeta a încărcat o poză în costum de baie, semn că se bucură de soare și vremea frumoasă departe de casă, tocmai în Dubai. 

Cum s-a afișat impresara în mediul online

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este activă pe rețelele sociale. Vedeta își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei, mai ales după ce s-a separat de Laurențiu Reghecampf.

În schimb, de această dată, vedeta pare că forțează vara cu imaginile incendiare de la piscină. Internauții au observat că impresara nu ezită să posteze fotografii sexy, mai ales după divorțul cu scandal de antrenor. Chiar și așa, vedeta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui alt bărbat extrem de influent.

Cu siguranță, aceste imagini nu mai au nevoie de cuvinte. Se pare că Anamaria Prodan trece printr-o perioadă bună. Afacerile îi merg ca pe roate, iar relația cu iubitul este cât se poate de bună.

Impresara a optat pentru un costum de baie negru, cu care a reușit să își pună în valoare formele de invidiat. Doar nu credeați că Anamaria Prodan a revenit în România. Impresara o duce mai bine ca oricând în Dubai, iar fanii nu au ezitat să aprecieze imaginea inedită de la piscină.

Cât despre divorțul dintre cei doi, lucrurile par să nu se rezolve prea curând. Chiar dacă s-au separat de ceva timp, în acte, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt tot căsătoriți. Impresara nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu fostul soț, ci vrea să își recupereze banii luați de (încă) soțul ei.