Tzancă Uraganu nu nu mai are nevoie de prezentări. Fără doar și poate, este unul dintre cei mai apreciați maneliști, iar evenimentele la care este chemat sunt de-a dreptul fastuoase. Cât despre viața amoroasă a artistului, s-ar putea spune că este o adevărată telenovelă. Nu este un secret faptul că Tzancă Uraganu schimbă femeile ca pe „șosete”, iar de curând, manelistul a fost implicat iar într-o situație mai dificilă. După ce i-a declarat public iubirea brunetei Marymar, Lambada pare că nu dă înapoi. Iată ce a făcut blondina recent la un eveniment.

Lambada, dedicații fără număr pentru tatăl copiilor ei

Încurcate mai sunt căile iubirii! Viața amoroasă a lui Tzancă Uraganu a stârnit de multe ori controverse. De această dată, prima iubire a manelistului a participat la un eveniment la care era prezent și Costel Biju.

În urmă cu doar câteva zile, Tzancă Uraganu posta pe TikTok mai multe mesaje în care își exprima iubirea pentru Marymar și părea că Lambada a fost dată la o parte. Totul s-a întâmplat după ce manelistul a fost surprins cu prima iubire într-un centru comercial din Capitală.

Ei bine, nici Lambada nu s-a lăsat mai prejos, așa că a dat dedicații fără număr pentru tatăl celor doi. Blondina l-a chemat la masă pe Costel Biju și i-a dat mai multe bancnote pentru manelist.

@lambadaanaysa1♬ sunet original – Lambada anays

Chiar dacă manelistul pare că este îndrăgostit până peste cap de Marymar, Lambada nu ezită să își exprime iubirea pentru manelist. Ba mai mult, fanii au observat un detaliu care, cu siguranță, o va enerva pe focoasa brunetă.

Atunci când a fost întrebată de Costel Biju de la cine sunt banii pentru dedicații, Lambada a spus „de la soția lui Tzancă”, semn că blondina așteaptă ca manelistul să renunțe la relația cu Marymar și chiar o consideră doar o chestie de moment.