De-a lungul competiției „Survivor România”, Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu nu s-au înțeles deloc. Ba chiar mai mult, nu au ezitat să își arunce vorbe grele. La un moment dat, luptătorul spune că fostul coleg i-a făcut avansuri, iar acum ultimele postări le dau de gândit internauților. Cei doi s-au distrat pe cinste împreună, după ce în emisiune s-au certat și și-au aruncat vorbe grele. 

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, cei mai buni prieteni

Într-un videoclip postat pe Instagram, cei doi apar zâmbitori, pe o trotinetă, în timp ce Emil Rengle încearcă să își țină echilibrul. Nici nu ai spune că au fost vreodată rivali și că s-au certat la cuțite. Așa de bine pare că se înțeleg acum. Pe lângă ipostazele de-a dreptul amuzante, fanii au făcut și câteva speculații cu privire la cum a evoluat legătura dintre cei doi. Unii internauți chiar au făcut câteva glume pe seama acestui subiect, întrebându-i dacă sunt împreună. Cine nu ar cunoaște glumele celor doi, chiar s-ar gândi că între foștii concurenți este ceva mai mult.

Dar cei doi nu s-au oprit aici și au făcut câteva poze împreună care au devenit virale pe Instagram. Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu mănâncă împreună, ba chiar se hrănesc reciproc, ceea ce vezi doar în filmele de dragoste. Aceste gesturi nu au trecut neobservate de internauți care au intrat la bănuieli. Una dintre pozele lui Emil Rengle este făcută chiar la Academia de Sport a lui Cătălin Zmărăndescu, semn că foștii concurenți au dat uitării vremurile când își aruncau vorbe grele.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

În ultima perioadă, Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au fost surprinși împreună, iar cei doi nu ezită să facă poze sau videoclipuri amuzante împreună. La scurt timp după eliminare, coregraful mărturisea că vrea să îl învețe să danseze pe luptător. Tot atunci, fostul concurent mărturisea că nu există zi când să nu îl sune pe fostul coleg sau să nu iasă împreună la câteva zile.