Se pare că Brigitte Sfăt regretă despărțirea de Florin Pastramă, iar ultimele postări din social media arată acest lucru cel mai bine.

Între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a fost mereu dragoste cu năbădăi, asta este o certitudine. Dar să fi revenit cei doi la sentimente mai bine, din moment ce bruneta pare că regretă separarea? Nu de puține ori, cei doi s-au despărțit, iar după s-au împăcat. Ei bine, după ce Brigitte Sfăt anunță că de această dată nu își dorește să se împace cu actualul soț, postările de pe Instagram arată un alt lucru.

Gestul neașteptat făcut de Brigitte Sfăt, după ce a spus că divorțează de Florin Pastramă

Încurcate mai sunt căile iubirii! Cei doi sunt exemplul clar al acestui proverb. Brigitte Sfăt a surprins pe toată lumea, atunci când, pe contul personal de Instagram, vedeta a distribuit o fotografie de la nuntă.

Nu, în poză nu apare și soțul ei, ci Relu Pastrămă, nimeni altul decât fratele omului de afaceri. Din mesaj se poate înțelege că Relu Pastramă este unul dintre oamenii care a sprijinit-o constant pe brunetă.

„El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merita tot respectul și loialitatea mea.

Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a scris Brigitte Sfăt, în dreptul postării.

Dovada că Brigitte Sfăt regretă despărțirea de Florin Pastramă. Gestul care i-a dat de gol pe brunetă că își dorește să îi mai dea o șansă omului de afaceri. FOTO
Instagram

Se pare că bruneta are cuvinte de laudă și la adresa mamei lui Florin Pastramă. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Brigitte Sfăt ține să îi mulțumească acesteia, făcând trimitere indirect la omul de afaceri. Textul este însoțit de o fotografie de la nuntă, în care apare Florin Pastramă, alături de mama sa.

„Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie supărata niciodată pe mine, ca i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiica, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a mai scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Ei bine, dacă bruneta a distribuit aceste mesaje emoționante, Florin Pastramă nu a făcut niciun gest care să arate împăcarea. Ba mai mult, cei doi nu se urmăresc în mediul online. Pornind de la acest lucru, internauții s-au gândit că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu își vor mai acorda o șansă.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.