Astăzi, este ziua de naștere a lui Costi Ioniță, iar colegii de breaslă l-au surprins cu mesaje emoționante. Iată ce i-au transmis Bogdan Mocanu și Celia.

Costi Ioniță își serbează astăzi ziua de naștere

Costi Ioniță este unul dintre cei mai apreciați artiști. Piesele sale au devenit hituri și nu doar la noi. Melodiile sale au devenit extrem de cunoscute și în străinătate. Cunoscuții nu au aveau cum să uite de ziua lui de naștere. Artiștii i-au urat sărbătoritului sănătate și fericire.

Costi Ioniță împlinește astăzi 44 de ani, așa că are motiv de sărbătoare. Artistul și-a ajutat mulți colegi de breaslă să se facă remarcați sau a scris piese care au devenit hit, așa că artiștii de la noi nu au uitat de ziua lui de naștere. Unul dintre artiști care i-au urat ,,La mulți ani” este Bogdan Mocanu. Acesta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde a precizat că a fost ajutat de Costi Ioniță în cariera sa.

,,Deci să începem ziua asta cum trebuie. Trebuie să-i urăm un mare la mulți ani lui Costi Ioniță. Pentru cine nu știe, astăzi își serbează ziua de naștere și m-aș bucura să-i dați și voi un mesaj pentru că a făcut atât de multe pentru mine, însă nu doar pentru mine, ci pentru foarte multă lume. La mulți ani și multă sănătate!”, este urarea transmisă de Bogdan Mocanu.

Celia i-a transmis și ea un mesaj lui Costi Ioniță. La rândul ei, aceasta a postat un mesaj emoționant. Artista ține să îi mulțumească pentru sprijinul acordat pe parcursul celor 10 ani, cât a durat colaborarea celor doi.

,,Azi e ziua unui om special care mi-a marcat destinul @costiofficial, un suflet care timp de 10 ani fără încetare mi-a fost îndrumător, prieten, frate, mentor … Un om căruia îi datorez multe din clipele de fericire absolută trăite pe scenă, 10 ani din viața mea am trăit bucuria scenei, o bucurie care te face sa uiți de tot, un vis împlinit al copilăriei”, a scris Celia pe contul personal de Facebook.