Cei doi au drumuri separate de ani buni, dar au rămas în relații foarte bune

Andreea Antonescu a dat recent o veste care a reușit să suprindă pe toată lumea. Jumătatea șatenă a trupei Andre este pe cale de a deveni mămică pentru a doua oară. Chiar dacă nu a divorțat încă de primul soț, vedeta are o relație cu un jurnalist din România.

Cum se înțelege cu tatăl fiicei ei

Andreea și Traian Spak au fost împreună încă din adolescența vedetei. Cei doi au trăit o perioadă în România, iar ulterior au decis să se mute definitiv în America. Deși și-a dorit din plin schimbarea, la un moment dat, Andreea nu a vrut să locuiască peste Ocean. Astfel că, artista a revenit în țară alături de fiica ei, Sienna. Traian a rămas în America acolo unde și-a construit un viitor.

Chiar dacă viața lor a luat o turnură neașteptată, Andreea și Traian au rămas în relații foarte bune, de dragul fiicei lor. Mai mult, cântăreața a fost plecată de câteva ori în America în vacanță la fostul ei partener.  Scopul excursiilor au fost ca micuța să poată petrece timp alături de tatăl ei.

Sursa foto: Instagram

Recent, Andreea a anunțat că este gravidă cu un jurnalist cunoscut. Pentru ca vedeta să își poată întemeia familia alături de viitorul tătic, trebuie să divorțeze înainte. Astfel că, Traian Spak a asigurat-o că se va întoarce în România pentru a se separa de mama copilului lui pe cale legală.

Chiar dacă mulți ar fi crezut că între cei doi foști parteneri lucrurile sunt tensionate în acest moment, nu e deloc așa. Andreea nu doar că mai comunică legat de fiica lor cu Traian ci ar fi rămas chiar amici. Recent, fiul fostului afacerist Spak a publicat pe contul lui de Instagram un video. Andreea Antonescu a fost prima care i-a apreciat postarea, semn că totul este mai mult decât pașnic între ei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.