Lino Golden a dovedit de-a lungul timpului că este un tânăr cuceritor și nu a stat prea mult să sufere după fostele iubite. Protejatul lui Alex Velea s-a iubit cu Andra Ghinea. La ceva timp de la despărțirea de ea, s-a afișat cu Paty Tokacs. Relația cu aceasta a durat câteva luni, așa că Lino Golden a rămas singur. Chiar și așa, artistul nu a pierdut vremea și și-a găsit fericirea în brațele altei tinere, căreia nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. 

Planurile pe care le are Lino Golden cu noua iubită

Lino Golden și-a ținut iubita departe de ochii curioșilor și de curând, artistul și-a asumat noua relație. Chiar dacă sunt împreună de puțin timp, tânărul are planuri cu noua parteneră, astfel că, se pregătesc pentru vacanță. Nici ideea de a locui cu iubita sa nu îi sună rău lui Lino Golden, care nu exclude să facă acest pas, atunci când va fi momentul.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lino (@linogolden)

Atunci când vine vorba de gesturile pe care le face față de iubita sa, Lino Golden se numără printre tinerii extrem de atenți, mărturisind că tânăra nu pune preț pe lucrurile materiale, ci noua parteneră apreciază mai mult gesturile venite din suflet.

„Sunt la începutul unei relații noi. Să vedem ce se va întâmpla. (…) Deja am programat două vacanțe cu dânsa. Mă arunc … aia e. Vedem ce se va întâmpla”, a spus Lino Golden într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Pe lângă faptul că se gândește la posibilitatea de a locui cu iubita sa, Lino Golden nu exclude nici varianta căsătoriei. Chiar dacă este tânăr, artistul a mărturisit că își dorește acest lucru, însă evenimentul va avea loc la momentul potrivit.

„N-aș spune neapărat nu. E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta, dar când e momentul potrivit”, a mai spus spus artistul pentru sursa citată anterior.