Se pare că Alex Zănoagă este un tată responsabil, după ce fosta iubită l-a acuzat că nu se interesează de copilul lor.

Toată lumea îi știe pe Alex Zănoagă și pe Simina Loica, foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale de la Kanal D. În timp ce fanii au tot așteptat să aibă loc marea împăcarea, se pare că bruneta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Alex Bobicioiu. După ce s-au sărutat pasional, Simina Loica și noul iubit nu se mai ascund, iar tânăra pare mai fericită ca niciodată. În schimb, Alex Zănoagă pare să își dedice timpul fiului său, Dominic. 

Alex Zănoagă, un tată iresponsabil?

Nu de puține ori, Simina Loica a spus că a fost nevoită să își crească singură fiul. Motivul? Conform spuselor brunetei, Alex Zănoagă era mai mult absent din viața de familie și nu pare să fie preocupat de Dominic. De la această nemulțumire au pornit și alte reproșuri. Simina Loica susținea că i-a fost destul de greu să se descurce cu cel mic.

După toate aceste acuzații, Alex Zănoagă se pare că bucură de cele mai frumoase momente. Tânărul a plecat la mare, cu fiul său, așa că nu a ezitat să imortalizeze momentul. Ei bine, această apariție nu a fost deloc lipsită de controverse, mai ales că Simina Loica s-a afișat la mare.

Dovada că Alex Zănoagă nu a uitat de fiul lui și al Siminei Loica. Unde a plecat fostul concurent de la „Puterea Dragostei” cu Dominic. FOTO
Instagram

Întrebarea de pe buzele multor internauți are legătură cu relațiile în care au rămas cei doi, după ce au decis să se despartă. Nu mare le-a fost mirarea internauților când Simina Loica s-a afișat cu fiul ei, la mare.

La numai o zi distanță, și Alex Zănoagă posta o fotografie tot de la malul mării, cu Dominic. Să fi ajuns cei doi la o înțelegere, din moment ce s-au afișat separat, dar tot la mare, de dragul fiului lor?

Dacă Alex Zănoagă petrece timpul cu fiul său, Bobicioiu se bucură de proaspăta relația cu Simina Loica. Cei doi sunt împreună de trei luni și se pare că se înțeleg de minune.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.