Reclamă
Reclamă

Două profesoare din Georgia, Statele Unite, Railey Greeson și Brooklyn Shuler, au fost arestate sub acuzația de întreținere de relații sexuale cu trei elevi de liceu. După arestare, amândouă au fost eliberate pe cauțiune și au fost concediate.

Potrivit publicației People, Greeson este acuzată că ar fi avut relații sexuale cu doi elevi, în timp ce Shuler ar fi întreținut relații intime cu un singur licean. Faptele ar fi avut loc între octombrie 2021 și ianuarie 2022.

„Era suficient să te uiți la ele ca să-ți dai seama că aveau probleme,” a declarat Audrey Decker, mama unei eleve, pentru o publicație locală. Decker a adăugat: „Păreau pur și simplu înnebunite după băieți. Și toată lumea din școală știa asta și glumea pe tema asta.”

Reclamă

O altă mamă, care a dorit să rămână anonimă, a spus că cele două profesoare „flirtau cu oricine”. „Ar fi trebuit să le vezi cum se comportau cu tații atrăgători care veneau la școală. Râdeau zgomotos, se apropiau prea mult de ei și alte lucruri de genul ăsta”, a spus ea.

Prieteniă dintre Greeson și Shuler este de câțiva ani. Greeson a fost domnișoara de onoare a lui Shuler la nunta acesteia din 12 noiembrie 2022, la câteva luni după presupusa relație cu elevul. Un an mai târziu, Shuler a fost domnișoară de onoare la nunta lui Greeson.

Se pare că Shuler s-a despărțit de soțul ei, însă Greeson este în continuare căsătorită. Cele două femei au fost mai întâi arestate și încarcerate în închisoarea din comitatul Gordon, dar au fost eliberate apoi pe cauțiune. Dacă vor fi găsite vinovate, Greeson și Shuler riscă până la 25 de ani de închisoare sau o amendă penală de până la 100.000 de dolari.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro