Reclamă
Reclamă

Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite uşor joi seara în mai multe explozii accidentale într-o parcare subterană la Nussbaumen, în nordul Elveţiei, a anunţat vineri poliţia într-un comunicat.

Daniel Wächter, un purtător de cuvânt al poliţiei cantonului Aargau, a declarat agenţiei Keystone-ATS că circumstanţele exacte ale incidentului nu sunt cunoscute la această etapă. Wächter a exclus posibilitatea unui act criminal sau atentat.

Exploziile au avut loc joi seara, în jurul orei locale 19:00 (20:00 ora României). Cele două persoane decedate au fost găsite într-o parcare subterană din acest orășel situat la 25 de kilometri nord-vest de Zurich, iar cei 11 răniți au suferit răni ușoare.

Reclamă

Un incendiu izbucnit după exploziile a afectat un etaj al blocului situat deasupra parcării subterane, conform poliţiei. Salvatorii au evacuat aproximativ 100 de persoane din clădire. Poliţia a ordonat aterizarea imediată a unor drone care filmau scena pentru a nu afecta activitatea celor trei elicoptere implicate în operațiunile de salvare.

Pagubele materiale provocate de explozii și incendiu au fost semnificative.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro