Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin este cercetat de către poliția rutieră Giurgiu pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală după ce mașina la volanul căreia se afla s-a răsturnat pe DN6. Atât el cât și pasagera din autovehicul au rămas încarcerați în urma accidentului.

Reclamă

Șoferul și pasagera acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transferați la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Reclamă

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN 6, în zona Dealul Turcului, sensul de mers spre Bucureşti, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotat cu modul de descarcerare, o autospecială de prima intervenţie şi comandă, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ. În urma impactului, două persoane au rămas blocate în autoturism. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora, fiind vorba despre o femeie  în vârstă de 68 de ani găsită în stare de semiconştienţă, cu politraumatisme şi un bărbat conştient, conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat marţi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frîncu.

„Bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.