Dorian Popa poate spune că le-a încercat pe toate. Aceasta face ce face și își mulțumește mereu fanii. Hâtz Johnule face deseori vloguri în care le cere părerea abonaților, iar acum, ca să-i răsplătească, are o nou idee de business. Maie exact, în luna decembrie, luna cadourilor, Dorian Popa va introduce un nou element în colecția lui de merch-uri.

Dorian Popa va avea prima lui păpușă în mărime reală

Fără doar și poate, Dorian a creat în jurul numelui său un brand puternic. Vloggerul știe cum stă treaba cu afacerile, așa că profită din plin cât timp mai este pe val. Cum sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, lui Dorian i-a venit o nouă idee de afaceri. Cu siguranță, va fi una pe placul fetelor.

Tocmai când fanii aveau impresia că le-au văzut pe toate la Dorian Popa, acesta uimește din nou. Vloggerul și-a pus pe picioare propriul merch care se vinde ca pâinea caldă,. După o lună în care a avut expuse produsele într-un mall din Capitală, Dorian a decis că mereu este loc de mai mult. Așa că după ce a lansat rechizite, haine, jocuri și nu numai, Dorian Popa se pregătește pentru cea mai mare lansare din viața lui. Stăpânul lui Cheluțu va avea propria jucărie în dimensiune reală și se va lansa în luna decembrie. Unde mai pui că este și ”dezbrăcabilă”. Dorian este foarte entuziasmat, așa că nu a mai avut răbdare și le-a arătat deja fanilor de Instagram ”jucărica Dorian”.

Acum câteva săptămâni, Dorian și-a îngrijorat fanii atunci când a ajuns de urgență pe masa de operație a medicilor. Vloggerul nu a ajuns acolo pentru a-și face mici îmbunătățiri, așa cum și-a obișnuit fanii, ci pentru a scăpa de o problemă care îi dă mari bătai de cap. Dorian Popa a avut o intervenție de deviație de sept.