Dorian Popa este conștient de impactul imaginii sale și își negociază la sânge contractele.

Dorian Popa a ajuns în punctul în care poate face cărțile așa cum vrea el. Artistul a muncit mult pentru ca imaginea lui să ajungă profitabilă și poate spune că a meritat fiecare efort. Acum, Dorian negociază cu mare atenție contractele și nu lasă deloc garda jos.

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi. Acesta a trecut demult de borna de două milioane de abonațu, iar asta este o realizare foarte mare. Dorian a ajuns la aceste cifre după ani întregi de muncă, ani în care și-a sacrificat enorm viața personală.

Iubitul lui Babs este printre puținii care s-au ținut de treabă și au postat vlogguri în fiecare zi. În tot acest proces, i-a fost de mare ajutor și faptul că are o viața destul de palpitantă. Artistul le-a arătat fanilor lui totul, de la șantierul „Hâtz Residence”, până la vizitele la medic.

Dorian Popa ține foarte mult la urmăritorii lui și îi respectă foarte tare. Din când în când, acesta s-a obișnuit să organizeze giveaway-uri pe Instagram, tocmai pentru a-i fideliza pe fanii lui. Cei care s-au înscris, măcar o dată la concursurile lui Dorian, au văzut pe ce principii merge acesta.

Dorian Popa, un influencer pretențios. Ce reguli le-a impus brand-urilor care vor să colaboreze cu ei
Instagram

Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de fanii lui

Artistul nu se complică niciodată cu premii nesemnficative și are un motiv destul de pertinent pentru asta. Vloggerul este conștient că, din moment ce a ajuns la astfel de cifre și pretențiile sunt pe măsură. Dorian nu are cum să se afișeze în fața urmăritorilor cu premii de 100 de lei.

Tocmai de aceea, pentru că este o situație cu dublu câștig, Dorian Popa negociază la sânge cu firmele care îl sponsorizează. Artistul cere premii consistente, cum ar fi iPhone-uri sau vouchere consistente. La rândul lor, firmele care intră în „hora” lui, se bucură de o foarte mare expunere în mediul online și nu numai.

„Eu le spun din start clienților mei că nu am nicio problemă să face giveaway. Le cer mereu premii mari. Nu înțeleg! Cum poți să te raportezi la două milioane de oameni și să vii cu un premiu de 50 de lei. Bagă mâna-n buzunar”, a spus Dorian Popa.

 

@nickyfarruko♬ sunet original – Nicky Farruko 200

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.