Dorian Popa este unul dintre cel mai bine plătiți vloggeri de la noi din țară. Bineînțeles, aceasta nu se rezumă doar la online, ci își rotunjește cifrele și din alte domenii. Ca lucrurile să meargă și mai bine și să fie și mai profitabile, Dorian l-a introdus în business și pe Cheluțu, animalul lui de companie.

La fel ca și stăpânul, Cheluțu nu are nevoie de prea multe introduceri. Patrupedul este cunoscut de tot online-ul și nu numai. Deși este un câine, Cheluțu are propriile contracte de imagine care generează venituri considerabile. Dorian Popa a știut cum să speculeze piața și, astfel, l-a adus pe patrupedul lui în topul business-urilor cu animale. Cheluțu nu este doar antreprenor, ci este și „artist”. Blănosul lui Dorian Popa a lansat anul trecut una dintre cele mai virale piese de pe internet și se poate lăuda cu peste 25 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Dorian Popa și Cheluțu, un duo profitabil. Câți bani i-a băgat patrupedul în conturi până acum? „Mi-e frică să nu-l fure!”
Virgin Radio Romania

Dorian Popa are acasă o adevărată comoară pe patru lăbuțe

Cum toate aceste cifre se contorizează și se transformă în bani, fanii l-au întrebat de multe ori pe Dorian Popa cât produce Cheluțu de este răsfățatul familiei. Vloggerul nu s-a ferit niciodată să dea sume, ci, din contră, a fost mereu transparent cu persoanele care îl susțin și fac parte din comunitatea lui. Cheluțu a generat sume uriașe care l-au uimit chiar și pe stăpânul lui care nu și-a imaginat niciodată că se va ajunge aici. Viața este surprinzătoare, iar patrupedul a ajuns dintr-un suflet abandonat, disponibil spre adopție, unul dintre cei mai îndrăgiți blănoși. Grație lui Dorian Popa.

”Cheluțu e prințul casei, are halat Versace. Până acum a câștigat 150.000 de euro și am devenit bodyguard-ul lui. Îmi e frică să nu mi-l fure cineva. Cât despre mine, îmi place să spun că sunt o shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube.”, a spus, la un moment dat, Dorian Popa.