Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi și-au trăit relația departe de ochii curioșilor, în ciuda faptului că Dorian este extrem de popular și este mereu în lumina reflectoarelor. Zilele acestea, Babs a fost surprinsă în timp ce își muta bagajele de la Dorian, iar de aici până la un întreg val de speculații a mai fost un singur pas.

Dorian Popa este unul dintre artiștii care a știut mereu cum să separe planul profesional de cel personal. În ciuda faptului că este extrem de expansiv și nu are secrete față de fanii lui, Dorian și-a ținut departe relația de ochii publicului. Babs nu și-a dorit să profite de popularitatea lui Dorian, ci a vrut să fie cât mai retrasă.

Zilele acestea, Babs a fost surprinsă în timp ce pleca cu câteva bagaje din casa lui Dorian Popa. Cei care au văzut imaginile au crezut imediat că este vorba despre o despărțire, mai ales că cei doi nu s-au mai afișat de multă vreme împreună, nici măcar la evenimentele mondene.

Dorian Popa și Babs, primele reacții după ce s-a zvonit că și-au spus adio. Bruneta și-a mutat, deja, lucrurile din casa artistului

Babs și Dorian Popa sunt de 11 ani împreună

Vestea despărțirii a ajuns și la urechile lor, iar Claudia Iosif a ținut neapărat să lămurească situația și să le spună tuturor cum stau, de fapt, lucrurile. Între ea și Dorian totul merge la fel de bine, doar că ambii sunt firi mult mai independente și simt nevoia de a avea fiecare spațiul lui.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră”, a dezvăluit Claudia Iosif, pentru Cancan.

Babs s-a mutat într-o nouă casă unde și-a mutat și atelierul de creație. Însă, de aici și până la despărțire este cale lungă. Iubita lui Dorian a negat orice zvon privind despărțirea. La rândul lui, Dorian Popa refuzat să vorbească despre acest subiect, motivând că are alte lucruri asupra cărora să se concentreze. Dar, având în vedere cât de sincer este cu fanii, sigur va elucida acest mister pe vlog.