Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți vloggeri din țara noastră. S-a apucat de YouTube acum câțiva ani și a reușit să adune peste 2 milioane de subscriberi, care îl urmăresc de fiecare dată cu sufletul la gură. Acesta și-a obișnuit fanii cu postări zilnice și încearcă să se țină de promisiunea pe care le-a făcut-o atât de mult cât poate. Admiratorii lui îl au pe artist alături de ei în fiecare dimineață. Vloggerul îi ține la curent cu tot ce face el în fiecare zi și se bucură să vadă că are parte de susținerea atât de multor oameni, cărora le este profund recunoscător.

Dorian Popa a avut un vis și i s-a îndeplinit

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, artistul a făcut o serie de dezvăluiri care pe mulți i-au lăsat cu gura căscată. Deși unii cred despre el că face YouTube doar pentru bani, el le-a arătat că nu este deloc așa și i-a sfătuit pe cei care fac asta, să se oprească. Se pare că Dorian Popa a visat timp de mai mulți ani să aibă un matinal, iar acum se simte ca și cum ar face asta, din moment ce urmăritori lui, își beau cafeaua urmărindu-i vlogurile.

” Dacă aș avea nevoie de mai mult timp pentru mine m-aș opri din filmări. Nu fac Youtube pentru bani și nu aș sfătui pe nimeni să facă asta pentru că s-ar putea să nu-ți iasă. Eu foarte mulți ani am visat să fac matinal. Îmi place să fac oamenii să-și pornească ziua mai bine”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa, realul motiv pentru care face vlog: ”Nu fac YouTube pentru...”

Tot el a spus că postează în mod constant nu pentru că îi scad veniturile, ci pentru că vrea să se țină de cuvânt în fața fanilor care s-ar supăra, dacă el ar lipsi pentru câteva zile de pe YouTube. Cântărețului îi face plăcere să îi facă pe oameni să își înceapă dimineața într-o notă pozitivă.

” Îmi pot permite să nu postez 2, 3, 4, 5 zile. Dacă mă supără ceva sau mă deranjează atunci când nu postez, nu este că-mi scad veniturile, Doamne ferește! Este că-mi supăr oamenii. Pentru că eu i-am învățat pe oamenii mei, ”băi, în fiecare dimineață voi vă petreceți cafeluța cu mine”.Eu foarte mulți ani am visat să fac matinal. Ce fac eu nu este matinal, dar postez dimineața, îmi place să fac oamenii să-și înceapă ziua mai bine. Consider că am destulă energie să împart cu foarte mulți oameni și consider că dacă Dumnezeu m-a înzestrat cu energia asta, nu m-a înzestrat s-o țin numai pentru mine, să fiu egoist și să nu împart nimic”, a mai declarat artistul.