Dorian Popa a făcut un nou accident. Artistul a lovit un mistreț

Weekend-ul trecut, Dorian Popa a avut parte de o întâmplare nu prea fericită. Artistul este mereu pe drumuri, așa că inevitabilul s-a întâmplat. Acesta a avut un nou accident rutier. Dorian Popa a ieșit teafăr după pățania din trafic, însă nu același lucru se poate spune și despre bolidul lui, care a fost avariat destul de rău.

În timp ce se îndrepta spre unul din concertele sale, Dorian Popa a fost lovit de năpastă. Acesta a făcut un accident rutier, iar vinovatul este chiar un mistreț. Artistul le-a povestit fanilor săi din mediul cum s-a întâmplat totul și le-a arătat pagubele pe care le-a înregistrat.

Se pare că Dorian Popa a accidentat un mistreț. Totul s-a întâmplat pe timp de noapte, atunci când animalul i-a sărit în fața mașinii. Deși a văzut pericolul, Dorian Popa nu a putut face nimic pentru a evita impactul.

 „Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum.”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa, protagonistul unui nou accident rutier! Bolidul de lux al artistului are nevoie de reparații serioase
Captură video

Cu ce pagube s-a ales Dorian Popa

Din fericire accidentul a fost unul ușor, iar Dorian Popa nu a pățit nimic. Însă, nu același lucru se poate spune și despre bolidul său de lux. În urma impactului mașina s-a ales cu pagube serioase. Mai exact, farul a fost spart, ușa îndoită, bara și aripa au fost și ele deteriorate, iar vopseaua luată.

„Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă. Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși.”, a mai spus Dorian Popa.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.