Dorian Popa a fost ”luat la rost” de câtre un fan chiar în trafic. Se pare că acesta i-a spus artistului faptul că postează prea mult conținut în mediul online. Reacția lui Dorian Popa a fost una uimitoare.

Reclamă

În trafic, în timp ce se afla la un semafor din București, Dorian Popa a fost abordat de un fan care i-a spus, fără să stea pe gânduri, faptul că postează mult prea multe imgini în mediul online. Artistul nu s-a văzut deloc deranjat de intervenția fanului lui, ba chiar l-a salutat amical și i-a urat o zi frumoasă.

Reclamă

”Doriane, dacă nu ne-ai zăpăcit pe TikTok!
Hâtz cu sâmbătă frumoasă, tată! Te pupa fratele!
Și eu te pup, pa!
Mulțumesc, Doamne ajută!”, au fost replicile celor doi în trafic, conform cancan.

@cosmincmn817

#dorianpopa #wipeitdown #foryou #romania#dorian #bmw #mpower #dorianpopahopa

♬ sunet original – cosmincmn817

 

Dorian Popa, foarte mândru de casa de lux pe care a construit-o

Dorian Popa ese foarte mândru de casa pe care a reușit să o construiască. Acesta își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă din acest punct de vedere. Acesta posta foarte des fie filmulețe, fie imagini pe rețelele de socializare. Procesul aducerii la viață al visului lui Dorian de a avea o casă atât de luxoasă nu a fost unul ușor, căci s-a întins pe o durată de doi ani. Artistul mai spune că a fost extrem de costisitor și din punct de vedere financiar, ajungând să scoată din buzunar peste 300.000 de euro. Cu toate că a avut de la început un buget stabilit, iată că planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg.

”Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta.”, a mărturisit Dorian Popa la un moment dat.