Reclamă
Reclamă

Ultimele 24 de ore au fost unele destul de agitate pentru lumea celor care promovează jocurile de noroc sau oferă cursuri de îmbogățire peste noapte. Călin Donca a fost reținut ieri într-un dosar care nu îi face deloc cinste, dar odată cu numele lui au mai fost vehiculate și alte nume celebre, precum cel al lui Dorian Popa.

Călin Donca este unul dintre cele mai cunoscute persoanaje din online și nu numai. Acesta se prezenta ca fiind un om de afaceri care a atins succesul după ce a muncit din greu. Însă, se pare că munca lui nu a fost întocmai una cinstită, dacă judecăm după faptul că acesta împreună cu soția și amanta sa au fost arestați.

De numele lui mai sunt legate și alte nume din lumea mondenă, iar cel mai sonor este al lui Dorian Popa, cel care l-a promovat și l-a susțin pe Călin Donca, lăudându-l peste tot și lăudându-i munca onestă. Imediat după ce în spațiul public a început să circule știre arestării lui Donca, majoritatea oamenilor au vrut să afle care este părerea sinceră a lui Dorian Popa.

Dorian Popa, păcălit de Călin Donca. Primele declarații ale artistului cu privire la acest scandal. „S-a creat o confuzie”
Social Media

„Nu am fost citat să dau declarații”

Azi, Dorian Popa a filmat un vlog în care a povestit cum a ajuns să fie în aceeași conjunctură cu Călin Donca și cum, de fapt, nu este un asociat al lui, ci o victimă a înșelătoriilor lui Donca. Se pare că artistul nu știa deloc afacerile din spatele cortinei și doar a vrut să ofere o mână de ajutor.

Reclamă

„Din păcate, s-a creat neînțelegerea la nivel de masă că eu aș fi fost asociat cu Călin. Nu, am arătat facturile conform cărora am achitat panourile solare de pe casa mea, moment în care am fost atras să investesc și pe mai departe în ceea ce se dorea a fi un parc cu fotovoltaice. Cineva mi l-a recomandat, m-am întâlnit cu el și părea a fi un om de bună credință. După ce mi-am achitat panourile fotovoltaice, am fost cooptat și am zis ok, dar am vrut să merg la un seminar unde merg investitorii. Au trecut luni, am întrebat ce se întâmplă cu încasările noastre și mi s-a zis că e treabă de birocrație.”

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro