Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Acesta este implicat și în mediul online, unde le arată tot timpul fanilor săi cu ce se ocupă, făcând o mulțime de vlogguri. El este un împătimit al accesoriilor pe care le poartă, indiferent că vorbim despre lanțuri sau ceasuri. Nu contează prețul pentru artist, contează doar să-i placă. 

Dorian Popa impresionează mereu prin ținutele sale extravagante, accesoriile sale sau bijuteria pe patru roți pe care o conduce. Artistul se implică mult în proiectele sale și simte nevoia să se răsfețe pentru după atât de multă muncă. Recent, a vorbit într-un videoclip postat în mediul online de lanțurile sale pe care le poartă.

Dorian Popa și-a dat comandă de un lanț de aur

Artistul se plânge că ele sunt cumpărate de la branduri cunoscute și deja au început să oxideze în doar două săptămâni. Indiferente de câți bani are, Dorian Popa preferă să poarte ceva calitativ, care să-l țină o perioadă mai îndelungată. Pentru a avea ceava mai bun, și-a dat comandă din Turcia de un lanț de aur de 50 de grame și lat de 0,7-0,7 cm.

Dorian Popa îi încurajează pe urmăritorii săi să achiziționeze aur fiindcă nu se va deprecia niciodată. Est un bun investit și va rămâne mereu, dacă este de calitate, iar peste ani, poate aduce și bani în plus.

@dorianpopa.fann

♬ sunet original – Dorian Popa

„Mie îmi place să port lanțuri și în ultimele zile am văzut că arunc zeci de mii de euro la lanțuri care oxidează în câteva săptămâni. Ce port eu este un lanț de la Gucci, pe care îl luasem pentru mamișor, dar a zis că e prea gros și mi-a rămas mie. Nu m-am băgat în apă cu el, l-am luat la concerte. De la transpirație și ce a mai fost, a început să oxideze. M-am gândit să-mi iau unul mai gros, dar tot din aur să fie.

Mi-am activat toate contactele de originile islamică și am găsit pe cineva. El a sunat la un prieten bijutier din Turcia și îmi vine un mare lanț de 50 grame, lat de 0,7 sau 0,8 și destul de gros. Vă spun eu că aurul este cea mai bună investiție și nu se va deprecia. Mi-am mai dat comandă de un lanț din România, tot din aur, dar va avea doar 20 de grame.”