Dorian Popa este unul dintre puținii oameni care sunt mereu cu zâmbetul pe buze în ciuda faptului că viața i-a supus la grele încercări. Acum lucrurile s-au așezat și succesul său este o inspirație pentru mulți care trec prin astfel de momente dificile.

Artistul a avut o copilărie grea. A fost nevoit să ia viața în piept în ciuda faptului că tatăl său nu a fost lângă el să îl pregatească pentru încercările ce aveau să îi stea înainte. Dorian nu a uitat niciodată această nedreptate, motiv pentru care a refuzat să fie prezent la înmormântarea tatălui său. Gestul acesta l-a explicat chiar el atunci când s-a deschis către fani.

Dorian Popa este omul care este frate cu entuziasmul, buna dispoziție și veselia par să nu-l slăbească în nicio clipă. Are o mulțime de admiratori și este apreciat mai ales pentru faptul că deține o energie incredibilă de-a dreptul molipsitoare.

Și are și motive ca să fie așa. În momentul de față are succes atât în carieră, cât și în dragoste. Lucrurile nu au stat însă întotdeauna astfel. Când era doar un copil acesta a avut parte de multe lipsuri, atunci când mama sa a fost nevoită să-i crească de una singură atât pe el, cât și pe fratele lui. Divorțul părinților a reprezentat pentru el o mare încercare, fiind un moment dificil care l-a afectat profund.

 

Se pare că tatăl său nu a adus nicio contribuție în creșterea lor și că tot ceea ce voia, de fapt, era să-l îndepărteze pe Dorian de cea care i-a dat viață. Cântărețul a crescut alături de mama sa, care a depus sacrificii enorme pentru a le oferi copiilor tot ceea ce aceștia aveau nevoie.

Astfel tatăl lui Dorian Popa a fost rupt total de familie și singura lui intenție părea să fie de a dezbina relația dintre Dorian și mama sa. Pentru a face acest lucru, a intenționat să-l ademenească pe Dorian către el cu ajutorul unui cadou sub forma unei mașini. Artistul nu a fost de acord cu planurile tatălui, așa că i-a înapoiat mașina.

Dorian Popa nu a fost la înmormântarea tatălui său! Care este drama vieții lui

Dorian Popa și-a iertat tatăl

În cadrul unui interviu, faimosul artist a declarat faptul că nu a fost prezent la înmormântarea tatălui său și a recunoscut și care a fost motivul.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a spus Dorian Popa.

”Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a mai spus artistul, în urmă cu ceva timp.</blockquote