Dorian Popa a trecut zilele acestea prin clipe de coșmar, după ce a avut parte de un moment de relaxare în curtea casei sale. Artistul a făcut baie în piscină, după care a decis să folosească niște bețișoare de urechi, din cauza cărora a ajuns la spital.

Dorian Popa nu este în cea mai bună formă a sa

El a observat că îi curgea sânge din ureche și a cerut imediat ajutorul medicilor, care i-au dat o veste tulburătoare și anume aceea că ar fi putut rămâne surd. Domnul doctor s-a chinuit să îi oprească hemoragia vloggerului, dar acum se simte din ce în ce mai bine, după cum a povestit chiar el.

”Mi-am băgat un bețigaș din ală în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost. Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok, am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, le-a povestit Dorian Popa fanilor săi.

Aflat la spital, el a decis să facă un control la gât, în urma căruia a aflat că lucrurile nu stau tocmai bine și este nevoit să facă o serie de schimbări majore în viața sa. Este nevoit să vorbească mai încet și, de asemenea, să mănânce mai puțin înainte de a merge la culcare.

”Trebuie să fac schimbări masive în viața mea pentru că dacă urechile s-au dovediat a fi în perfectă stare de funcționare, dacă tot eram la Panduri la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”, a zis el recent, în mediul online.