Actorul și solistul Dorian Popa vrea să -și termine cât mai curând super vila și face tot ce poate, să lucreze cât mai mult posibil.

El câștigă sume frumoase de bani din muzică, filme dar și se ocupă intens și de vlog. Acesta vrea să își construiască casa viselor și să se mute acolo împreună cu iubita lui, o creatoare de modă renumită, și-anume  Claudia Iosif .

Bine cunoscutul Dorian Popa  joacă în seriale, se ocupă din plin șe canalul lui de YouTube, face muzică și susține concerte pentru fani. În curând va lansa piesa «100%» cu prietenul lui Selly și mai are un proiect nou  joaca într-un film,  pe care Liviu Vîrciu îl pregătește pentru anul 2020.

El  este foarte încântat de banii câștigați, pentru că vrea sa termine cât ma repede construcția vilei. Frumoasa lui iubita este creatoare de haine moderne, are nenumărate proiecte si este foarte apreciata de publicul larg.  Dorian vrea sa aibă o vila ca în povesti, cu o piscină ce face parte din gard și vrea ca apa să cadă din gard direct în piscină. El spera ca sfârşitul lunii octombrie sa fie momentul culminant când se poate muta în aceasta fastuoasa vila cu iubita lui.