Dorian Popa este unul dintre cel mai bine plătiți vloggeri de la noi din țară. Bineînțeles, aceasta nu se rezumă doar la online, ci își rotunjește cifrele și din alte domenii. Lucrurile nu au fost mereu la fel de simple pentru Dorian. Dacă acum nu duce lipsa banilor, în copilărie, acesta a învățat să muncească pentru orice leu și la 13 ani deja se putea lăuda cu primul lui job.

Dorian Popa este, la momentul actual, unul dintre cei mai speculativi vloggeri. Stapânul lui Cheluțu a știut mereu cum să se reinventeze și cum să facă bani din piatră seacă. Anul acesta, Dorian s-a implicat activ și în domeniul imobiliar, acolo unde are de gând să dea lovitura.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că partenerul lui Babs își rotunjește sumele și din activitatea din online. Dorian Popa a recunoscut că pentru el, Instagramul și Youtube-ul sunt o sursă sigură de venit. Dacă acum câștigă dintr-o postare cât un om obișnuit într-o lună, în trecut, lucrurile nu erau atât de simple.

Dorian Popa muncește de la 13 ani

Vloggerul a recunoscut că primul job care i-a adus bani l-a avut la 13 ani. Pe vremea când era doar un puști, Dorian Popa se pricepea să repare calculatoare și era cunoscut în tot cartierul datorită talentului său.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum.

Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul.”, a spus Dorian Popa pentru playtech.ro.