Dorian Popa a aflat pe pielea lui că faima nu vine la pachet doar cu avantaje.

Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa atrage succesul ca un magnet. De-a lungul timpului, faima lui a fost pe o pantă ascendentă, iar asta s-a văzut nu doar în online, ci și în conturi. Și, așa cum era de așteptat,  la pachet cu celebritatea a venit și invidia unora. 

Dorian Popa are o comunitate de milioane de fani în online. Același lucru nu se întâmplă și în viața de zi cu zi, acolo unde vloggerul își poate număra prietenii pe degetele de la o mână. Artistul știe că are foarte puține persoane pe care se poate baza, dar se pare că nu este deloc deranjat de acest lucru, ci, din contră.

Dorian a trecut prin multe episoade care l-au făcut să realizeze ce persoane merită să rămână în viața lui. Deși poate părea că succesul lui a apărut peste noapte, realitatea este cu totul și cu totul alta. „Domnul Hâtz” a muncit din greu pentru tot ceea ce are, dar asta nu l-a scutit de invidia celor din jur.

Dorian Popa, mai sincer ca niciodată. Ce vedete au fost invidioase pe succesul lui
social media

Dorian Popa nu duce lipsă de dușmani

În ciuda faptului că a știut mereu ce persoane nu se bucură deloc de succesul lui, Dorian Popa nu a avut pică pe ele. Din contră, a încercat să se împrietenească. Sau, cel puțin, să mențină o relație cordială cu el. Acum, vloggerului îi place să creadă că lucrurile s-au rezolvat de la sine și că nimeni nu mai este invidios pe el.

Surprinzător sau nu, una dintre persoanele care au ciudă pe Dorian Popa din cauza succesului său este Andrea Antonescu. Dar se pare că artista nu este singura. Tot în această categorie se înscrie cu succes și Cosmin Seleși. Dorian și Cosmin au fost colegi pe vremea când aveau proiecte comune la Antena 1. Deși nu au mai păstrat legătura, vloggerului îi place să creadă că nimeni nu mai are nimic cu el.

„Andreea Antonescu și Cosmin Seleși înainte să mă cunoască cu adevărat. Andreea Antonescu cred că încă este.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.