Dorian Popa este o persoană foarte activă în mediul online. Aproape că nu există zi în care să nu posteze videoclipuri pe canalul lui de YouTube. De când s-a apucat de vlog, comunitatea lui a crescut tot mai mult. Acum are sute de mii de fani, care stau întotdeauna cu ochii pe el. Artistul este extrem de sincer cu internauții și așa i-a cucerit pe toți.

În plus, vloggerul se poate situa pe lista celor mai râvniți bărbați din România. Carisma și talentul lui au cucerit multe femei de-a lungul timpului, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Deși ar putea avea multe fane la picioare, el nu are ochi decât pentru Babs, femeia care i-a furat inima. Cei doi locuiesc împreună și se bucură de fiecare moment.

Dorian Popa, mai sincer ca oricând

Nu doar el aduce banii în casă, ci și Claudia. Femeia are propria afacere și îi merge de minune. Sunt două persoane împlinite, care au muncit din greu pentru visurile lor. Dorian Popa nu a avut mereu ce și-a dorit, a pornit de jos și a învățat ce înseamnă greul. Deși acum locuiește într-o casă de lux, multă vreme a stat într-o garsonieră micuță din București.

La ce vârstă și-a pierdut Dorian Popa virginitatea. Fanii au spus că era mult prea devreme
Instagram

Fiind foarte activ în mediul online, fanii acestuia au impresia că știu totul despre el. Nu este chiar așa, iar el reușește să îi ia mereu prin surprindere. Nu vă mai ținem pe jar și vă spune că nici măcar nu avea buletin la vremea aceea. Atunci mi-am început viața…. Se pare că avea doar 13 ani, dar nu regretă nimic și a vorbit deschis despre acest subiect, care pentru unii este sensibil.

”Băi, eram foarte mic. Nu știu dacă e OK  să zic. Mă rog, aveam 13 ani și ea avea tot atât”, a declarat Dorian Popa acum ceva timp.