Într-un vlog de pe YouTube, Dorian Popa a povestit ce are de gând să facă pentru a reduce prețul facturilor. Acesta este de părere că panourile solare reprezintă cea mai bună soluție

Dorian Popa se numără printre persoanele care au fost speriate de noile facturi la energia electrică. Din păcate, lucrurile nu stau prea bine. Scumpirile și prețurile din ce în ce mai mari la facturi nu fac altceva decât să creeze panică în rândul românilor. 

Tot mai multe vedete au rămas șocate de prețul pe care l-au avut de plătit la factura de energie electrică. Printre ele se numără și Dorian Popa, care a făcut un vlog pe această temă. Încât ultima factură a fost imensă, artistul a ajuns la concluzia că panourile solare reprezintă cea mai bună investiție.

Dorian Popa recurge la alegerea panourilor solare. Artistul îndeamnă oamenii să ia în considerare această variantă

Deși nu se poate plânge că duce lipsă de bani, prețurile facturilor la curent l-au determinat pe artist ,,să strângă cureaua”. Dorian Popa și-a spus părerea despre facturile la curent. Nu este deloc încântat de modul în care evoluează lucrurile.

Așadar, pentru a reduce prețul facturii de curent, Dorian Popa se îndreaptă către panourile solare. Tot mai mulți români apelează la această variantă, printre care și vedetele.

Extrem de atent și curios, artistul a mărturisit că s-a documentat foarte bine. A adunat informațiile de care a avut nevoie, iar decizia lui pare a fi aceasta: panourile solare.

Sursa foto: Social media

,,Toată lumea voia să știe ce părere am eu despre facturile la curent. Mi-am dat seama că ar trebui să fiu puțin mai atent, să nu mai fiu atât de delăsător și să nu mai plătesc tot ceea ce mi se bagă sub nas pentru motivul că muncesc și am bani.

Am luat firul la despicat și am adunat toate informațiile.”, a declarat Dorian Popa pe platforma de YouTube.

,,Mi-am dat seama că este din ce în ce mai bine să mă îndrept către alegerea panourilor solare.”, a mărturisit artistul.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!