Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară, acesta postând zilnic pe canalul lui de YouTube, de aproape doi ani. Mai mult de atât, a reușit să adune o comunitate imensă ajungând deja la peste 2 milioane de subsriberi, motiv pentru care este mândru, dar și recunoscător celor care îi susțin munca. Deși pare adesea floare la ureche, nu îi este ușor să fie filmat la orice pas, dar face orice pentru abonații lui care vor să știe totul despre el.

Dorian Popa, în culmea fericirii

Nu este activ doar pe YouTube, ci și pe Instagram unde pune zilnic o mulțime de Story-uri, pentru ca oamenii care îl apreciază să știe în timp real cu ce se ocupă artistul. Nu se poate plânge de faptul că are activitate zi de zi, pentru că sumele de bani care îi intră în cont sunt pe măsura așteptărilor și își poate permite să își cumpere orice, la orice oră își dorește.

Ei bine, când oamenii se așteptau mai puțin, iubitul lui Babs a postat o serie de imagini pe Instagram care i-au lăsat mască pe fanii lui. Se pare că artistul și-a mai cumpărat o mașină de mii de euro, pe care nu a putut să nu le-a prezinte tuturor. Un lucru este clar în cazul vloggerului și anume că nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile sale; fie că este vorba despre o mașină scumpă, o casă, haine sau un ceas pe care ar da o avere. Din moment ce toate acestea îl fac să se simtă mai bine, Dorian Popa scoate din buzunar oricât este nevoie.

Dorian Popa își face toate mofturile! Artistul, aroganță de zile mari: "Uite-o! Mânca-o-ar tata"

”A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e. Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e. Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi tată.”, le-a spus Dorian Popa fanilor săi de pe rețelele sociale, cu care ține legătura în fiecare zi.