Nu mai este un secret că lui Dorian Popa îi place să gătească. Artistul postează mereu rețetele sale.

Însă de această dată chiar a surprins pe toată lumea. În special pe femei. Dorian Popa este bun la casa omului și știe să facă și cozonaci. Fanii artistului au și început să urmeze rețeta.

Există ceva la care nu se pricepe

Dorian Popa, în ipostaze așa cum nu a mai fost văzut! Nimeni nu știa că poate face asta. VIDEO

Sigur că ne-a făcut poftă tuturor. Și totul pare foarte simplu atunci când artistul gătește, dar asta este și din cauză că adoră să gătească.
Mulți dintre fanii săi și-au exprimat curiozitatea în ceea ce privește alimentația și stilul de viață al vedetei, iar el a răspuns acum tuturor întrebărilor. Foarte mulți internauți au trăit cu impresia că sigur nu mănâncă nici fast-food, nici dulciuri. Ei bine, s-au înșelat.

„O întrebare extrem de bună la care o să încerc să răspund cât se poate de sincer. Când mă apucă pandaliile și mănânc numai proteină low carbs, când mă iau nebuniile și mănânc shaorme și alte lucruri, important e să nu mănânci dulciuri și să încerci să eviți cât mai mult cartofii, pastele și nu pâine. Dacă îți cere corpul fast food măcar să fie shaorma fără cartofi și cât mai puțin sos.”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Evident, Dorian se ține serios de programul său. Înafară de regim, face și foarte mult sport și se duce aproape zilnic la sală.

“În mare parte din timp încerc să respect regimul meu alimentar clasic și anume: cât mai puțini carbohidrați (fără pâine, iar cartofii și orezul trebuie fierte) și cât mai multă proteină (albușuri de ou, carne, lactate). Din păcate, de multe ori timpul nu îmi permite să am mese tocmai bio, motiv pentru care încerc să îmi aloc doza de proteină necesară și să nu manac foarte mult junk food.”, a mărturisit în exclusivitate Dorian Popa pentru ideisanatoase.ro