Pe lângă faptul că are succes în tot ceea ce face, Dorian Popa are succes și la femei și nici nu e de mirare! Artistul are un trup de invidiat și este într-o formă de zile mari în orice moment.

Este, probabil, unul dintre cei mai doriți bărbați din România, dar el are ochi doar pentru frumoasa lui iubită, Claudia. De data aceasta, însă, fanele lui au putut să vadă și ceea ce vede Claudia, pe care fanii o știu drept Babs,  în fiecare zi când artistul iese din duș.

După o baie în piscină și câteva momente petrecute în razele soarelui, totul în curtea vilei sale de lux, de peste 300.000 de euro, Dorian nu s-a lăsat până nu le-a înnebunit din nou pe cele care îl urmăresc în mediul online. Artistul s-a bucurat de un duș fierbinte, iar la sfârșit s-a fotografiat în oglindă, pe jumătate gol. Dorina Popa s-a fotografiat în oglinda din baie, doar într-un prosop, lăsându-și la vedere trupul bine lucrat la sală, care le-a lăsat fără cuvinte pe admiratoarele lui.

Dorian Popa, apariție de senzație în mediul online

Dorian Popa sucește mințile femeilor și are și cu ce! Fanele sale s-au convins încă o dată cu privire la cât de sexy poate să fie artistul. Imaginea pe care Dorian Popa a postat-o în mediul online vorbește de la sine.

Dorian Popa, cât a investit în casa lui

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum.”, a spus Dorian Popa într-unul din vlogurile sale.