Dorian Popa și Babs, pe numele său real Claudia Iosif, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte multă vreme. Cei doi duc împreună o viață perfectă, la care mulți doar visează. Ambii o duc extrem de bine pe plan profesional și nu ar avea de ce să ducă grija zile de mâine, dar cu toate acestea artistul este mereu îngrijorat și speriat pentru ce va urma. De ceva vreme, multă lume a început să se întrebe când vor avea cei îndrăgostiți și un copil, mai ales că acum au casa lor și toate posibilitățile, de-al crește așa cum se cuvine.

Dorian Popa duce grija zilei de mâine

Deși Babs și Dorian Popa au 10 ani de relație, niciunul dintre ei nu pare entuziasmat de ideea de a avea un copil în viața lor. Fiind invitatul lui Cătălin Măruță într-un podcast, vloggerul și-a deschis inima în fața fanilor despre acest subiect care îl îngrozește, pentru că nu se simte pregătit, pentru a fi părinte încă. Este de părere că în momentul în care apare un copil într-o familie se schimbă prioritățile, iar el nu se vede făcând și altceva.

În plus, tot el a declarat că are un program mult prea încărcat și nu ar avea timp să aibă grijă de un copil, așa că preferă să nu se grăbească în luarea unor decizii care i-ar putea schimba total viața și care l-ar putea costa scump. Nici nunta nu se grăbește să o facă, mai ales că este dedicat în totalitate muncii sale momentan.

Dorian Popa, gata să își întemeieze o familie cu Babs!? Ce a declarat artistul: "În momentul în care apare un copil..."

 

“Deocamdată îmi este frică. Nu știu de ce. Cred că de frica zilei de mâine. Carierele noastre sunt efemere. Frica de eșec este unul dintre cei mai motivatori factori din viața mea. Mă uit la cariere care au cunoscut eșecul din domeniul în care activez eu și mă apucă bâțul. Cu siguranță, în momentul în care apare un copil într-o familie se schimbă prioritățile. Știindu-mă că muncesc de luni până luni, de dimineața până noaptea, și la fel și soția mea, deocamdată suntem așa… Dacă va fi să apară copilașul cu siguranță se va întâmpla actul căsătoriei. Ne dorim să aibă o familie care să poarte același nume”, a declarat artistul.