Dorian Popa se clasează printre cei mai faimoși și mai iubiți artiși de la noi. Cântărețul este mereu plin de viață și este foarte jovial. Își informează de fiecare dată susținătorii și urmăritorii în legătură cu ce schimbări mai face în vița lui, mai ales în ceea ce privește amenajarea casei lui de 300 000 de euro. Acesta, în ciuda faptului că a reușit să se mute în casa în care acum locuiește în urmă cu doi ani, încă mai lucrează la amenajarea ei.

Dorian Popa le arată adesea fanilor săi forografii din locuința sa extravagantă. Iubitul cântăreț și-a creat o locuință albă, foarte luxoasă, aceasta aflânduse foarte aproape de București. Și-a amenajat locuința în cel mai mic detaliu exact după bunul plac.

De curând, Dorian Popa și-a scos la înaintare super mașina. Acesta a făcut un filmuleț în care a arătat fanilor ce ține în garaj. Pe lângă mașina luxoasă, acesta mai are chiar lângă locul de parcare al mașinii un frigider plin cu băuturi diverse, băuturi răcoritoare, energizante și freshuri cu vitamine.

Vila imensă a artistului este dispusă pe 3 etaje, are piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Acesta a investit o sumă exorbitantă pentru a pune la punct această casă. Nu mai puțin de 300 sute de mii de euro a cheltuit Dorian Popa, până acum, pentru a-și crea locuința visurilor sale.

Dorian Popa are un număr de peste un milion cinci sute de urmăritori atât pe instagram, cât și pe canalul său de youtube. Acesta le-a arătat recent cum arată diferite locuri din casa lui, de pildă sufrageria, bucătăria sau baia.

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!” – a mărturisit Dorian Popa într-un clip urcat pe canalul său de youtube.