Dorian Popa nu plănuiește să se mute din țară, dar are momente în care este pur și simplu oripilat de ceea ce se întâmplă aici.

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. „Domnul Hâtz” este foarte popular pe Youtube și tot acolo face o mulțime de bani. Deși nu are grija zilei de mâine, Dorian recunoaște că este foarte preocupat de ceea ce se întâmplă cu salariile românilor.

Dorian Popa nu mai are nevoie de nicio introducere. Vloggerul are milioane de fani care îl apreciază pentru tot ceea ce face. Chiar dacă a cunoscut faima datorită proiectelor TV și a muzicii, Dorian a simțit că online-ul i se potrivește cel mai bine. Artistul și-a ascultat instinctul, iar acum culege roadele muncii sale.

Dorian Popa se numără printre cei mai asumați vloggeri. Aceasta nu s-a ascuns niciodată de fanii lui și a fost extrem de transparent când a venit vorba de sume. Dorian a recunoscut că Youtube-ul este o sursă importantă de venit. Cifrele de pe platformă îi rotunjesc constant conturile, ceea ce îl face foarte fericit.

Dorian Popa, dureros de sincer. Ce părere are artistul despre salariile din România
Instagram

Dorian Popa, dat peste cap de nivelul de trai al românilor

Înainte de a ajunge la nivelul de acum, iubitul lui Babs era un tânăr obișnuit, absolvent de ASE. Deși Mamișor își dorea ca fiul ei să devină contabil, se pare că soarta a avut alte planuri pentru el. Dorian a muncit din greu pentru tot ce are acum și știe cum este să lucreze la program.

Copilăria lui Dorian nu a fost deloc una lipsită de griji, de aceea empatizează atât de bine cu oamenii care muncesc din greu. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, vloggerul nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește sistemul de salarizare din România.

Dorian Popa este absolut uimit de cum sunt plătiți românii. Ba mai mult, acesta consideră că este o mare greșeală comisă de autorități. Și anume, aceea de a alinia România la standardele europene, mai puțin salariile.

@doza.de.podcast #viral #fy #fyp #romania ♬ original sound – doza.de.podcast

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.