Despre Dorian Popa, fanii săi din mediul online știu o mulțime de lucruri despre ei, dar nu știu chiar totul. Artistul ține legătura cu aceștia în fiecare zi, atât prin vlogurile pe care ei le pot urmări pe canalul lui de YouTube, în fiecare dimineață, cât și prin postările pe care le face pe contul lui de Instagram. Este extrem de sincer cu admiratorii, motiv pentru care aceștia îl îndrăgesc și mai tare și îl apreciază că nu este la fel ca alți vloggeri, care doar se prefac în fața camerelor de filmat.

Dorian Popa este ajutat de iubita sa

Chiar dacă știu multe despre el, unii nu aveau habar că iubitul lui Babs suferă de o afecțiune, care deși nu este atât de gravă precum pare, îl afectează în viața de zi cu zi. Se pare că artistul este discromat, ceea ce înseamnă cu nu poate percepe culorile așa cum o face un om normal. Are, însă, noroc cu faptul că partenera lui de viață este mereu alături de el și îl ajută ori de câte ori confundă culorile între ele.

Recent, artistul a mai făcut o serie de dezvăluiri de senzație, care i-au lăsat pe unii cu gura căscată. Deși artistul a recunoscut că face peste 40.000 de euro pe lună de pe rețelele sociale, el nu filmează vlogurile pentru banii respectivi, pentru că nu vrea să îi dezamăgească în niciun fel, pentru că doar datorită lor a ajuns unde este acum.

Dorian Popa, dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă! Nimeni nu se aștepta la asta: "E nevastă-mea care mă ajută și..."

 

“Tu îți imaginezi că, pe lângă toate astea, eu mai sunt și discromat? Râzi cu mine prin oraș. Mai am din alea, cu ‘ce frumoși sunt adidașii ăștia portocalii’ și-s galbeni. Sau, de multe ori întreb, ce culoare e aia? Ca să nu mai… Am învățat hainele, am învățat culorile. Dar dau și greș de multe ori, în sensul că o să mă vezi… Dacă o să mă vezi odată cu adidași lime cu ceva (n.r. haină) galben, să știi că eu ori am văzut totul galben, ori am văzut totul lime. De cele mai multe ori e nevastă-mea care mă ajută și acum pot să spun că sunt la fericitul procent de 99% din haine învățate”, a declarat artistul.