Dorian Popa se poate lăuda cu una dintre cele mai mari comunități de fani.

Dorian Popa este unul dintre artiștii cu cea mai rapidă ascensiune în online. De când a pus punct carierei alături de LaLa Band și a început să se afirme singur, „Hâtz Johnule” se bucură de succes mai mult ca niciodată. În această perioadă, agenda lui Popa este mai plină ca niciodată, mai ales după ce au revenit concertele.

Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa debordează de energie și îi molipsește pe toți cu asta. Artistul nu vrea să aibă o viață sedentară, așa că fiecare zi este una plină de activități. Atunci când nu este ocupat cu munca la casele din cartierul lui, vloggerul „ciocănește” către diferite locații din țară.

În ultima perioadă, Dorian Popa a avut weekendurile pline de concerte. Artistul este chemat peste tot, iar asta nu poate decât să îl bucure și să îi confirme că este apreciat pentru munca sa. Dorian adună în fața scenei mii de fani și, oricât de epuizant ar putea părea, pentru el asta este adevărata plăcere.

Dorian Popa, deranjat de copiii care vin la concerte. Ce a pățit artistul la cel mai recent spectacol
Instagram

Dorian Popa, lecție de comportament pentru fanii lui

Vloggerul este extrem de transparent cu cei care îl urmăresc și nu ascunde nimic, indiferent dacă este de bine sau de rău. Recent, Dorian Popa a povestit una dintre întâmplările care l-au deranjat foarte mult. Artistul ține enorm la fanii lui și încearcă să facă poze cu toți, însă un lucru l-a scos din sărite.

Pentru vlogger, intimitatea este ceva esențial și se pare că tocmai de asta nu a avut parte la unul dintre spectacolele recente.

„Mă supără ce am menționat deja, deschis de portbagaj, băgat mâna în portbagajul meu care este proprietate privată. Mare atenție! Vă spun chestia asta ca să înțelegeți o treabă. Și mă mai supără treaba cu furăciunea de pe scenă.

Asta cu pumnii și cu palme în mașină nu mă supără. Dacă voi așa simțiti să vă manifestați, eu zic că zice ceva despre voi. Pe mine nu mă supără, dar ar fi bine să fiți și voi mai „Hâtz Johnule”, a spus Dorian Popa pe Youtube.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.