Dorian Popa se asigură că nu ratează niciun trend șoi este dispus să plătească oricât pentru asta.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa este un împătimit al brand-urilor. Vloggerul a dezvoltat o adevărată pasiune pentru încălțările scumpe și are acasă o întreagă colecție de astfel de „bijuterii”. Și cum niciodată nu sunt suficiente perechi de încălțări, „Hâtz Johnule” și-a mai achiziționat una.

Dorian Popa este cunoscut în mediul online pentru aroganțele pe care le face. Iubitul lui Babs nu s-a uitat la bani și a scos o avere pentru cele mai „nebune” încălțări. Dorian nu a vrut niciodată să se încadreze într-un tipar, iar cu cât încălțămintea este mai neobișnuită, cu atât este mai mult pe placul lui.

Vloggerul a găsit un magazin în Capitală care comercializează noutăți în materie de brand-uri și nu a trecut mult timp până când a devenit clientul lor fidel. Acum, acesta este sunat de fiecare dată când apare ceva, mai ales că deja toată lumea a început să îi cunoască gusturile vestimentare.

Dorian Popa, aroganța supremă. Cât a plătit vloggerul pe o pereche de încălțări. „Peste 2-3 ani o să purtați toți”
farfetch.com

Colecția de încălțări a lui Dorian Popa costă cât un apartament

De data asta, cei de la magazin au creat un sondaj pe Instagram în care i-au întrebat pe urmăritori ce vedetă din România ar purta noile încălțări de la Balmain. Majoritatea răspunsurilor au înclinat către Dorian Popa, așa că acesta s-a conformat. Nu este pentru prima dată când vloggerul acceptă provocări de la fani, așa că totul s-a potrivit de minune.

Popa a mers imediat la magazin, a probat încălțările și, așa cum era de așteptat, a plecat cu ele acasă. Pe noile achiziții, acesta a dat nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de euro. Deși poate suna mult, încălțările de la Balmain nu sunt cele mai scumpe din colecția lui.

„Știu că am luat-o razna, dar o să o luați cu toții razna. Aștia sunt adidașii ce se vor purta pe viitor. Credeți-mă! Eu sunt primul handicapat care deschide drumuri. În 2-3 ani, să vezi cum poartă toată lumea și cine râde la sfârșit?”, a spus Dorian Popa în online.

 

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.